dinsdag 8 oktober 2013

Flat tank Norton op Facebook

Door John

Ik heb niet zoveel met Facebook. Ik gebruik het voornamelijk om sollicitanten te screenen. Menigeen met een redelijk CV staat als een debiel of prutser op Facebook en dat is handig, die hoef je niet meer uit te nodigen. Laat ik het zo zeggen; het valt niet mee om een goede indruk te maken via Facebook.

Paul d'Orleans zette echter onlangs een foto van mijn 1927 Model 18 op zijn Facebook pagina; die motor is hem dierbaar, hij was jarenlang van Paul. Hij kocht hem in Engeland van kroegbaas Ken Boulter en versleet hem in California. Hij verkocht hem met tegenzin. We hebben het nog regelmatig over 'The '27 M18' alsof het een dierbare vriend is.

Paul is erg goed in de grote lijnen en weet veel over veel verschillende motoren en kan daar een mooi verhaal over schrijven. Het is aangenaam om zijn Blogs te lezen, een mening die gedeeld wordt want zijn Blog is immens populair. Paul is minder goed in de details en mag zaken zoals topsnelheid en bouwjaren wat overdrijven of door elkaar halen; maar hij is de eerste om dat toe te geven dus het is hem vergeven.


Na een paar dagen een mailtje van Paul:

"Wow, huge interest in this bike, the most 'likes' ever on my Facebook Vintagent page ... 26,000 viewers in 24 hours is pretty amazing! All the best, Paul"

Da's mooi; m'n Norton is nu dus officieel de 'most liked' motorfiets !