zondag 22 juni 2014

Zomer ritje

... en de 22ste verzamelden we wederom op het terras van De Generaal in Baarn waar het altijd goed toeven is; als de brommer het niet doet kun je er altijd nog de Kabouter wandeling doen. Rob, Pat, Ruud, Mascha en John deden zich te goed aan de appeltaart voor de rit aanvaard werd. Jos en Fleur zwaaiden ons uit.

Fleur's beentjes nog te kort!

We reden diep de 'Bible-belt' in, niet gehinderd door nette pakken, norse blikken, zwarte kousen en mazelen-epidemie├źn om te stoppen bij een kiprestaurant in Barneveld; de binnenlanders waren dan niet blij met een middenstander die op zondag de hongerige reiziger van een voedzame maaltijd voorziet, de buitenlanders daarentegen zijn in hun nopjes met een etablissement waar geen varken - alleen kip! - verkocht wordt!

Ruud en Mascha werden uitgezwaaid en door ging het, naar Amerongen, op drie Nortons, om te zien of Hans z'n brommer het al doet. Het antwoord blijven we schuldig; wellicht was Hans op de brommer op stap maar hij was niet thuis. Dus een biertje op het terras en over de dijk naar huis.


Nog een stop om een boutje van de Model 30 aan te draaien en weer thuis ... een goede rit!