maandag 25 mei 2015

Pinksterrit 2015


Door John - Om 09.30 uur werd er verzameld bij De Generaal; wat volgens sommige leden geen zin heeft want dan zijn ze nog niet open. Volgens anderen juist een goed idee want we zijn al dik genoeg. Zo zaten Jos, Peet, PH en John toch op tijd op het terras, even later vergezeld door Ruud en Mascha maar die waren met de Kharman Ghia gekomen en mochten dus niet mee. Na een half uur de serveerster (die de tafels schoon moest maken) in de weg gezeten te hebben ging het terras open en konden sommige leden het niet laten en bestelden toch nog een appeltaartje.


Uiteindelijk met 4 man (met wel erg veel AJS/Matchless en weinig Norton) op stap en door de weilanden naar Amerongen om de vorderingen op het gebied van Triumph restauratie te aanschouwen; ons werd verzekerd dat er as. weekend een Triumph de weg op kan.

Nog even gelunched op het bekende terras waar allemaal mensen zaten die op een racefiets rijden; dat kan alleen in een heel strak felgekleurd synthetisch pak met veel reclame er op. Er zijn erg weinig mensen die er goed uitzien in een strak zittend synthetisch pak en juist die mensen rijden niet op een racefiets. Hoedanook, nog een voordeel van bestuurders van klassieke motoren is dat ze rijden in ruim zittende jassen die het resultaat van het consumeren van teveel appeltaart aan het oog onttrekken.

Door de weilanden weer terug; prima ritje! Foto's door Jos