woensdag 6 september 2017

Army show 2017

door Ruud

Afgelopen weekend  (1,2,3 september 2017 was de premiere van de Army Show op vliegveld Twente.  Een nieuw event wat doet denken aan de War and Peace Show in de UK.

Op een prachtige locatie (vliegveld Twente) konden de deelnemers kamperen aan weerszijden van een kilometer lange taxi baan. Op deze brede en lange taxi baan kon men heerlijk flaneren en motorijden. Ook kamperende duitsers moesten nog effe "Top-Gearen"om 3 uur 's nachts met hun gepimpte Audi !
Wij stonden met de tent op het achterstuk waar het lekker stil was ( nou ja 's nachts hoor je de radar van 50 meter verderop wel erg ronddraaien en de snelweg ook ..)

de taxibaan waar je strepen kon trekken !
en mensen leren hoe je met voetkoppeling om moet gaan 
Harry is al 7 jaar aan een  HD bezig
maar had er nog nooit op gereden
dus mooi effe proberen
Leuke foto's maken 
en lekker oefenen op de Matchless


Verder zijn er 2 podia waar tijdconforme muziek door een soort Andrew Sisters wordt gegeven ( erg leuk !), s'avond een Big Band in stijl. Verder een hal met leger spullen verkoop, demo's en games voor de jeugd.andrew siters muziek geheel in stijl !

Bill Baker en zijn band uit Rijswijk speelde
's avonds de sterren van de hemel


Als publiek trekker was de one and only Bruce Compton ingehuurd voor meet en greet

Bruce vond de Matchless helemaal top !

Voor de inwendige mens verscheidene eet tenten oa legerkeuken.nl waar we hadden ingetekend voor een avond maal ( erg lekker hoor !).lekkere indische schotel van de leger keuken
lekker broodje kroket !


Wat erg in trek was was het rond rijden met publiek op een special afgezet parcours langs shelters en gebouwen aldaar. Mensen vinden het ontzettend leuk om die ervaring te hebben van zijn oud voertuig met al zijn geluid en eigenschappen.
Er was ook veel animo voor het mee rijden op de motor !

leuke dames achterop

voor het eerst achterop een Harley !

de kassa en wachtrij

achterop de fiest ?


En er werden heel veel foto's ( van ons) gemaakt !


mooie locatie om foto's te maken 
nieuw winter project ??


Resumee :  een prachtige locatie, veel te zien, mooi weer, lekker eten, leuke mensen ontmoet oa de 3TA mannen, Hennie Kroeze met zijn US motoren club ( is gevraagd om volgend jaar met zijn stijle want te komen ), lekker rondgereden en heel veel blije gezichten gezien!

Kortom een erg leuk nieuw event in Nederland !  Volgend jaar gaan we weer !