maandag 10 juni 2013

Need for speed 2013 (2)

door Peet

Dat was 'm weer... the Need for speed 2013! Ruud heeft al een voortreffelijke opsomming gegeven van de deelnemers dus dat kan achterwege blijven.....

Pat wilde wel met de Volvo Amazone geheel in stijl naar Limburg rijden. Aangezien John deze keer er niet bij zou zijn konden Pat en Peet zijn aanhanger lenen en werden de brommers opgeladen. Ook hier een aantal mooie knopen omdat de sjorbanden toch altijd te lang zijn..... je weet maar nooit wat je er nog een keer mee gaat vervoeren, dus afknippen is zonde toch?

geheel in stijl......
flink proppen.....

Aangekomen bij de camping stond de receptie bomvol met tDVMA-ers: ja hoor er is gereserveerd, wie?  tja..... we konden toch komen? Heb jij gebeld?  Het gebruikelijke gezellige gekeuvel. Alles werd snel duidelijk en een ieder zocht een plekje op.

Het blijft een mooi stekkie

Ruud had gezorgd voor een lekkere boterham met salade en sla en dat ging er goed in en de eerste plannen werden gemaakt voor een rit in de middag. Het werd richting België met als stop het bekende café Modern.

Bij veel tDVMA-ers wel bekend

Terug op de camping was het tijd om lekker te eten. Bij gebrek aan een grote tafel werd de motoraanhanger als bijzettafel gebruikt en gezamenlijk werd de maaltijd bereid. De scottelbraai van Pat bleek weer eens onmisbaar. Het aggregaat van Marcel zorgde daarna voor verse koffie.....

bijzettafel.....
koken met toeschouwers....
het gaat helemaal goed.....
nou, zullen we dan maar?
prrrrrrrrrrrrrruttel
een mooie vlakke 'parkeerplaats'

De plannen voor de volgende ochtend werden gemaakt: we gaan  richting Duitsland.

Daar?  Nee, rechts, Rechts? ja, rechts......

Na een flinke rit uitgekomen bij de Rursee, waar Bas een geweldige 'Motortreff' wist. Na wat zoeken werd aangegeven dat het nu toch echt de eerste links moest zijn: daar bevond zich echter een geheel nieuwe woonwijk..... Tja de tijden veranderen. Dus naar de dam om wat te eten.

En daar heeft Pat een werkelijk ongeëvenaarde kaasburger besteld.

je zou er zo voor terug rijden.....
en er hing onderweg een bord.........

De volgende dag richting Simpelveld gereden om de maakster van de broek van Marcel te ontmoeten.
Maar eerst nog even het miljoenenlijntje bekeken....

Hij doet het nog steeds
Kijk AnsaldoBreda: sneeuwschuivers.....

Daarna was het tijd voor een echte appeltaarttest: in het plaatselijke eetcafe Shoko. Machtige stukken vlaai en een appeltaart met een 8,5. Volgens sommigen zelfs een 9.

 
8,5?

Daarna achter de Vovo P1800 van Resi en Richard aangereden zodat zij ons nog wat mooie weggetjes in het Limburgs landschap konden laten zien.


Het werd tijd om de motoren weer op te laden en richting huis te gaan. En hierbij zijn inderdaad weer de nodige knopen gelegd!

Het was weer een beste Need for Speed!