zaterdag 29 maart 2014

Hardenberg 2014

Door Ruud,

Al jaren hoorde we dat de Hardenberg motor beurs een bezoek waard was, en eindelijk ivm afwezigheid van Vehicle in Utrecht was de drang zo groot dat we een bezoek moesten afleggen.

Nu is 125 km in je eentje sturen ietwat ongezellig dus werd het plan opgevat om de "Maurits Limo service" te gebruiken om de DVMA leden in Overijsel te krijgen.

Uiteindelijk waren  8.00 uur hedenochtend  16 man /vrouw/kind paraat in de bus op de carpool plaats in Baarn/Eemnes. Willen we wegrijden merk ik dat de limonades nog thuis staan. Dus toch maar even met de bus naar huis. Maurits stuurt als een mes met bus zo de finex woonwijk in ....

de koelbox met limo's voor de limo service 

mighty view

met gezwinde snelheid naar Hardenberg
Onderweg lekker keuvelen en versnaperingen nuttigen en reeds na 1 uur en 3 kwartier waren we op de plek des bestemming.  Wat een mega happening voor dat kleine dorpje Hardenberg.
De limo service stopte voor de ingang met de mededeling dat we 14.30 weer huiswaarts gingen. Allemaal voorzien van een pakje fris ging een ieder beurzen.
limo hoort bij de limo service


Tja daar kunnen we kort over zijn:  veel brommers en Japans spul , hier en daar een fossiel engels onderdeel en twee mooie Heinkel Tourists bij Johan Vloedbeld uit den Kwakel /Ootmarsum ( I almost fell in love voor 550 euro ..).
Verder een mooie set "fietsen draad " tap en snijplaat set gescored en jawel een goeie aandrijving voor de BSA WM20.
fossielen van  Rinus de Ridder 

Na het rond kjken en nuttigen van de diverse versnaperingen ( 1 munt = 1,50 euro = patat = consumptie) waren we om 14.00 wel uitgekeken.

Maurits was waiting on the hill waar Koos om 14.30 afwezig was, wat kan je elkaar mislopen als je gaat zoeken  ....

wachten op Koos

Op de terug weg lekker chips, worstjes en sludge (  ja de pakjes limonade was bevroren ...) genuttigd. Onze Bas had schijnbaar wat collegaas geregeld zodat de opritten vrij werden gehouden dus ook de terugreis ging OK ware het dat we bijna de afslag Eemnes miste ..

Nog even een statie portret gemaakt en daarna ging een ieder weer voldaan huiswaarts !


Maurits bedankt voor de geweldige limo service en de experience die past bij onze motorhobby.