woensdag 17 december 2014

Annual Diner 2014

Door Ruud

Na jaren lang Piet Hein zijn feestzaal te hebben uitgewoond was het nu de beurt aan een ander DVMA lid om zijn onroerend  goed te gebruiken om het nu al legendarische DVMA annual diner te huisvesten.

Onze Pat heeft nog een vrij lege garage, tevens verwarmd, redelijk schoon en ook nog leuk ingericht met allerlei leuke bordjes enzo. ( een enkle DVMA zonder tomtom lid stond verdwaald bij het station te wachten totdat de ophaal dienst zich meldde, gelukkig dat Sjakie sind een paar jaar een mobieltje heeft..) 

Dus zo kwam het dat afgelopen 13 December de harde kern van de DVMA aan twee "bier-setjes" zat te zuipen (max 2 biertjes de man wat net kan volgens onze Bas), te indonesieen en afsluitend zat te youtuben.


Eten op de lakens van oma en de placemats van Peet

Na wat heen en weer gemail was besloten om een indische rijsttafel uit Alsmeer aan te laten rukken !
Naast fantastische bloemen kunnen ze daar ook prima Indisch maken is thans gebleken 

weer eens wat anders op de werkbank

"Onze" Jos als 1e om alles zonder kip te scoren

Er was een suggestie gedaan om de vrouwen mee te nemen maar daar was al heel snel een veto over uit geproken.
Vervolgens nog wat crediteuren en debiteuren filmpjes kijken en toen de stemming er goed in zat de hoofdact over de Engelse motor scene van 1930 tm 1960. Tja dat was wat teveel voor de DVMA-ers op leeftijd ...60 minuten stil zitten na een copuleuze maaltijd trokken een aantal niet. Dus volgend jaar meer korte wake-up video's selecteren !

de balance score card :
deelnemers : ++
ambiance : ++
food :++
entertainment : ++
host: ++
video vermaak: ++++

Ik heb begrepen dat we volgend jaar in John zijn garage in de Bilt een echt wild feest gaan houden tot diep in de nacht, maar eerst gaan we in januari oliebollen eten in Rob's workshop te Huizen .