woensdag 2 mei 2012

The happy auction buyer strikes again

Bij het doorlopen van alle lots van de Bonhams 's Stafford Auction, welke j.l. 29 april werd gehouden, kwam ik een lot tegen met de volgende beschijving :

"A Triumph TT front wheel,
restored, complete with brake hub and fitted with tyre, together with two other front hubs with brakes and assorted wheel sprockets. "



De catalogus modellen hebben een 5 inch voorrem, nogal lullig klein. De racers die in de de TT van 1927 meededen hadden wel een grotere voorrem, zeker zón 8 inch. Scheelt toch weer effe, zeker in de Scottish mountains.


Er moet wel wat verbouwd worden om de Stafford naaf er zo uit te laten zien.Het plan was al een naaf van een van de CO 's te gebruiken maar met dit wiel kunnen ook de CO 's compleet blijven. Een bod gedaan, tussen de laagste en de hoogste schatting, en ja, al weer gelukt. Het gaat echt te makkelijk ! Betaald rond de 200 Euro maar met nog wat extra eind 20-er jaren Triumph naven en wat tandwielen.



Niet te gek denk ik. Chas Mortimer doet weer het vervoer en levert af bij Yesterdays die ook weer 2 fietsen schijnt gekocht hebben o.a. een Moto Guzzi begrijp ik van Chas.

Zie je iets op een auction  laat het dan niet lopen, zet je bedrag in en kijk wat er gebeurt. Het is goed te doen.

Groet

Hans