donderdag 23 mei 2013

De nieuwe aanwinst van de vrouw van Cris

Door John


Woensdagavond troffen we ons jongste lid wederom verwoed sleutelend in het gezellige sleutelhok in de oude schuur. Tot onze verbazing was het onderwerp van zijn aandacht niet de nieuwe AJS maar een Honda brommer uit de 70er jaren. Cris: "Uiteraard was ik liever bezig met de AJS maar 'she who must be obeyed' heeft besloten dat de Honda eerst af moet, dus dan doe ik dat maar. Ach, ik kom nog goed weg, sommigen van de leden moeten een waterpomp voor de moestuin van de vrouw repareren".


De Honda is een prachtig groen apparaat, hij start probleemloos en de viertakt-motor loopt als een zonnetje. Je kan even twijfelen aan iemand die er voor kiest met Cris samen te wonen maar haar keuze voor deze brommer stelt ons weer geheel gerust.


De revisie verloopt voorspoedig, niet meer dan wat schroeven aandraaien, een nieuwe band en nieuw achterlicht. We geven het niet graag toe maar de kwaliteit van deze brommers is zeer hoog. We zouden moeten overwegen om er allemaal een te kopen en daar de volgende 'Need for Speed' naar Isle of Man mee te rijden, dat scheelt ons onderweg dagen sleutelen. Zie de video hieronder voor inspiratie.